Taiere volumetrie polistiren

Taiere volumetrie polistiren

taiere volumetrie polistiren

Literele volumetrice din polistiren

Chiar daca sunt considerate o varianta de promovare pentru un buget limitat asta nu înseamnă că nu se pot obține rezulate spectaculoase cu costuri minime. O pondere mare de circa 95% în realizarea literelor și logo-urilor de către noi o are polistirenul extrudat. Cunoscut și cu denumirea prescurtată XPS are o structura celulară mai densă și mai compactă decât polistirenul expandat (EPS).

Datorită tehnologiei de producere prin extrudare, plăcile din polistiren extrudat au o structură uniformă din celule închise fapt ce le conferă caracteristici tehnice superioare și îl fac materialul ideal pentru producerea și confecționarea unor elemente de mari dimensiuni dar care necesită o greutate foarte redusă.

Tăierea literelor se face cu utilaje CNC de ultimă generație. Finisarea se poate face cu o gamă foarte largă de culori și vopseluri. Nu se utilizează vopseluri cu solvenți la finisare. Folosim numai vopseluri ecologice pe bază de latex sau alchidice, lacuri acrilice cu aspect metalic sau incolore.

Datorită greutății reduse pot fi aplicate pe orice suport sau orice suprafață cu efort minim și minime cunoștințe de montaj.

Solicita mai multe informatii

Solicita mai multe informatii

Prenumele
Numele
Sending